Meer (!)

Retreat in Frankrijk (Morvan, Borgogne)
Onze ‘structuur’ (of ego, we houden niet zo van dat woord) woont ook in ons lichaam. Mijn partner Hanneke en ik integreren bewustzijns- en lichaamswerk in een programma van een week. In ons eigen centrum in de ‘Morvan’ in Frankrijk (Bourgogne). Zie ook Sous Le Vent.

Natuurlijk is het lichaam (net als ons bewustzijn) een indrukwekkende manifestatie van het wonder dat we zijn. En tegelijk illustreert de verhouding tot ons lichaam vaak hoe makkelijk we van onszelf een ‘ding’ kunnen maken. In deze week nodigen we de ruimere ervaring van onszelf ook op een fysieke manier uit.

Hanneke’s aanpak komt in de buurt van yoga, maar maakt gebruik van meer disciplines. Het is niet nodig om ervaren of erg lenig te zijn. Voor meer beeld: https://www.singingbody.nl

Coaching
Afhankelijk van de vraag van de coachee kunnen we in coaching (hier in Frankrijk of online) wel of niet een spirituele oriëntatie meenemen in het werk.
Ben je hier, dan herken je hoe uitnodigend het is om een gesprek wandelend te voeren. Over mijn achtergrond en visie op coachingswerk lees je meer op mijn LinkedIn profielpagina.

Bel voor een vrijblijvende kennismaking op Skype, Zoom, Facetime: 06 46 57 16 25

Supervisie en training voor ervaren adviseurs
Training van (ervaren) adviseurs was lange tijd mijn dagelijks werk. Na een time-out van drie jaar wil ik er in Frankrijk in een nieuwe vorm mee doorgaan. Werken in kleine groepen garandeert maatwerk.

Het programma is een een mix van training  en persoonlijke supervisie. We werken graag met een acteur en zelfs met video, maar alleen om patronen in ons gedrag scherper zichtbaar te maken. Dus niet om een maniertje aan te leren.

Vier werkdagen (woensdag vrij), ontvangst zondag 17.00u, vertrek zaterdag ochtend 10.00u.

Data voor open inschrijving volgen zodra mogelijk. Incompany in overleg.

Inside Love Affair is verbonden met retraitecentrum Sous Le Vent