Inside Love Affair

DSCF3491

Wanneer

18-8-2024 tot 24-8-2024

Volledig verzorgde retraite
Aantal deelnemers: maximaal 6

We doen graag een kort intake gesprek vooraf online

Vroegboekkorting: Wanneer je boekt voor 15 juni, krijg je 90 euro korting op het totaalbedrag

 

 

We verbinden bewustzijns- en lichaamswerk in een retreat van een week. 'Inside Love Affair' gaat over het fascinerende gegeven dat er persoonlijke groei mogelijk is ‘voorbij’ het ego. Het ego staat dan voor de vertrouwde versie van onszelf die makkelijk vergeet dat we een 'wandelend wonder' zijn. Het ego is wel de ‘tussenpersoon’ genoemd tussen het Mysterie dat we ten diepste zijn en de wereld.

De week heeft als thema: 'Dichter bij het Mysterie'. We verkennen (her-inneren) wat het kan betekenen om onze vertrouwde identiteit niet als enige mogelijkheid te zien en meer op te schuiven in de richting van dat Mysterie. Anders gezegd: wat het is om dat Mysterie meer te leven. Het feit dat we een wonder zijn is objectiever waar dan onze zelfbeelden op basis van onze geschiedenis.

Kenmerken van het programma ‘Inside Love Affair’:

  • We gebruiken het werk van dichters (een indrukwekkende selectie van mystieke poëzie) als illustratie en inspiratie. Dichters kunnen dichterbij brengen wat moeilijk zegbaar is.
  • We zoeken de verbinding met ons lichaam. Het lichaam is net zo goed als ons bewustzijn een manifestatie van het wonder dat we zijn en er is direct verband tussen die twee.
  • Naast lichaamswerk gebruiken we werkvormen als meditatie en inquiry (zelfonderzoek). Inquiry vraagt je nieuwsgierig zijn. En de bereidheid om te willen delen over je ervaring in het moment. 'Je best doen' is niet nodig.
  • We hebben een fijne kok.