Contact & Route

Bellen, mailen of appen

Wil je deze kant opkomen?
Mail dan naar:

h.verhulst(at)souslevent.nl, of
erikburema(at)souslevent.nl

Je kan ook bellen of appen naar:

0033 (0) 757471921 (Hanneke)
0031 (0) 646571625 (Erik)

We staan je graag te woord, ook voor meer informatie en goede afstemming.

Reizen OV

Het vlotst reis je naar Parijs en stap je daar over op de trein naar Montbard. Vanaf daar kan je de bus nemen naar Saulieu. Daar halen we je op.

Je kan ook al opgepikt worden in Montbard, maar alleen wanneer je samen reist met nog een deelnemer. Je betaalt dan 60 euro per persoon.

 

B99A2E67-D717-4A11-B2A8-88D68CB8B681
zonsondergang retraitecentrum, Morvan

Liftend

Op facebook vindt je de pagina 'Op en neer naar de Morvan'. Daar worden onderling en voor een zacht prijsje, lifts geregeld. Werkt erg goed.

Met de auto

Google coördinaten: 47.209542,4.100776
Vlot en goedkoop rij je over Maastricht, Luik, Metz-Nancy, Dijon. Vanuit daar voert de route over Pouilly en Auxois. Daarna Saulieu, een plaatsje dat al in de Morvan ligt. Het laatste stukje dat je dan nog te gaan hebt, kan je het beste met behulp van Google Maps doen, want die weet ons gehucht 'Les Brocards', -soms ook aangeduid als Le Brocard-,  feilloos te vinden.
Les Brocards valt onder de gemeente Gouloux, maar ligt er een kilometer of vier ten zuiden vandaan.

Ons huis is het enige van de 4 huizen in Les Brocards, dat luiken heeft. Zachtgeel zijn die.

Touristische route

Je kan ook voor een mooie toeristische route kiezen, maar die kost gemiddeld een uurtje meer reistijd. Je rijdt dan via Maastricht, Luik, Charleville-Mezieres, Reims, Troyes, naar Tonnere. vervolgens rijdt je een kort stuk over de A6 richting Lyon. Daarna neem je de afslag Saulieu/ Carré les Tombes. Om vervolgens je Google maps-navigatie in te stellen op ' les Brocards' (of le Brocards).